Verden er full av ord

Verden er full av ord

Formålet med Verden er full av ord er å gi elevene en god start på veien til å bli kompetente og kritiske lesere, selv før de har begynt å lese!

Boken bidrar til å utvikle elevenes ordforråd og lærer dem å bruke enkle redskaper til å kunne forstå, huske og gjenfortelle både fakta- og fiksjonstekster.

Arbeidsgangen er enkel og gjennomarbeidet. Først leser læreren tekstene fra lærerveiledningen høyt for elevene flere ganger. Gjennom samtale, forståelsesstrategier, tegning og skriving arbeider klassen systematisk med både utvalgte ord og med forståelse av hele teksten. Samtalebilder (digitalt eller skrevet ut på papir) er en integrert del av arbeidsmetoden, og brukes både før, under og etter lesingen.

Verden er full av ord
  består av elevbok, lærerveiledning med tekster til høytlesing og digitale samtalebilder til alle tekstene. (Kode i lærerveiledningene gir tilgang)

En av teksten i Verden er full av ord,  "Fargerne og den store honningkrigen", er hentet fra boka med samme tittel. Se nærmere på den her. 

Her kan du laste ned bildeplansjer til de ulike kapitlene. Se under "Grunnskole (Norsk)" Krever kodetilgang fra lærerveiledningen)

Slik kan du jobbe med en faktatekst.

Slik kan du jobbe med en skjønnlitterær tekst.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...

1 treff i Verden er full av ord

Visning Rutenett Liste
Produkter - klikk på produktet for å bla i boken
per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Verden er full av ord elevbok

  Verden er full av ord elevbok

  08.04.2019
  9788249219544
  Bokmål
  Mer informasjon om Verden er full av ord elevbok
  Bokmål
  kr 155
  På lager
  Verden er full av ord elevbok
  Skjul utvidet informasjon
  Høytlesning er viktig! Og må gjøres riktig! Verden er full av ord elevbok hjelper elevene til å forberede, sortere og bearbeide arbeidet med tekstene læreren leser høyt for dem.
  Gjennom samtale, ulike forståelsesstrategier, tegning og skriving arbeider klassen systematisk med både utvalgte ord og med forståelse av hele teksten.

  Verden er full av ord består av
  - elevbok
  - antologi og lærerveiledning
  - bildeplansjer i elektronisk versjon

  Produktdetaljer

  • Utgivelsesår 08.04.2019
  • ISBN 9788249219544
  • Trinn 1, 2, 3, 4
  • Innbinding Heftet
  • Sider 48
  • Målform Bokmål
Oppdaterer... Oppdaterer...