Verden er full av ord

Verden er full av ord

Formålet med Verden er full av ord er å gi elevene en god start på veien til å bli kompetente og kritiske lesere, selv før de har begynt å lese!

Boken bidrar til å utvikle elevenes ordforråd og lærer dem å bruke enkle redskaper til å kunne forstå, huske og gjenfortelle både fakta- og fiksjonstekster.

Arbeidsgangen er enkel og gjennomarbeidet. Først leser læreren tekstene fra lærerveiledningen høyt for elevene flere ganger. Gjennom samtale, forståelsesstrategier, tegning og skriving arbeider klassen systematisk med både utvalgte ord og med forståelse av hele teksten. Samtalebilder (digitalt eller skrevet ut på papir) er en integrert del av arbeidsmetoden, og brukes både før, under og etter lesingen.

Verden er full av ord
  består av elevbok, lærerveiledning med tekster til høytlesing og digitale samtalebilder til alle tekstene. (Kode i lærerveiledningene gir tilgang)

En av teksten i Verden er full av ord,  "Fargerne og den store honningkrigen", er hentet fra boka med samme tittel. Se nærmere på den her. 

Her kan du laste ned bildeplansjer til de ulike kapitlene. Se under "Grunnskole (Norsk)" Krever kodetilgang fra lærerveiledningen)

Slik kan du jobbe med en faktatekst.

Slik kan du jobbe med en skjønnlitterær tekst.

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...

1 treff i Verden er full av ord

Visning Rutenett Liste
Produkter - klikk på produktet for å bla i boken
per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Verda er full av ord elevbok

  Verda er full av ord elevbok

  08.04.2019
  9788249219551
  Nynorsk
  Mer informasjon om Verda er full av ord elevbok
  Nynorsk
  kr 155
  På lager
  Verda er full av ord elevbok
  Skjul utvidet informasjon
  Verda er full av ord elevbok hjelper elevane med å bruke enkle reiskapar for å forstå, hugse og fortelje att både fakta- og fiksjonstekstar læraren les høgt. Gjennom samtale, forståingsstrategiar, teikning og skriving arbeider klassa systematisk både med utvalde ord og med forståinga av heile teksten.

  Verda er full av ord er samansett av
  - elevbok
  - antologi og lærarrettleiing
  - biletplansjar i elektronisk versjon

  Produktdetaljer

  • Utgivelsesår 08.04.2019
  • ISBN 9788249219551
  • Trinn 1, 2, 3, 4
  • Innbinding Heftet
  • Sider 48
  • Målform Nynorsk
Oppdaterer... Oppdaterer...