Språkkista

Språkkista

Språkkista er som navnet tilsier en kiste full av konkret og spennende materiell til bruk som et verktøy og inspirasjon i det daglige arbeidet med språkstimulering i barnehagen.

Her finner du bilder, spill, magnettavle, veiledningshefte og CD med sanger, rim og regler. Språkkista er utarbeidet av Nina Indseth Bråthen.

Språkkista er i første omgang tenkt brukt i språkstimulering av minoritetsspråklige barn, men materiellet kan med fordel brukes til alle barn som har behov for ekstra språktrening.
Språkkista er bygget opp over ti ulike tema, som alle er velkjente fra barnehagen og tilpasset «barnehageåret.» Disse finner du i veiledningsheftet, med en kort teoretisk innledning om språk, språkutvikling og flerspråklighet.
Til hvert tema er det foreslått 30 sentrale ord og begreper som utgangspunkt for det språklige arbeidet. Disse utgjør også grunnlaget for det meste av bildemateriellet i Språkkista. Alle begrepene er oversatt til 11 språk: Engelsk, polsk, vietnamesisk, tyrkisk, russisk, arabisk, urdu, farsi (persisk), sorani (kurdisk), tamil, og somali.

 

 

 

Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...

1 treff i Språkkista

Visning Rutenett Liste
Produkter - klikk på produktet for å bla i boken
per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Språkkista, Veiledning

  Språkkista, Veiledning

  18.09.2012
  9788249216338
  Bokmål
  Mer informasjon om Språkkista, Veiledning
  Bokmål
  kr 439
  På lager
  Språkkista, Veiledning
  Skjul utvidet informasjon
  Språkkista tar utgangspunkt i 10 ulike tema, velkjente fra barnehagen, og tilpasset "barnehageåret." I Språkkista veiledning presenteres disse med mål og begrunnelser samt forslag til aktiviteter, sanger, rim & regler og tips til aktuelle barnebøker.

  Produktdetaljer

  • Utgivelsesår 18.09.2012
  • ISBN 9788249216338
  • Trinn 1, Barnehage
  • Innbinding Heftet
  • Sider 120
  • Målform Bokmål
Oppdaterer... Oppdaterer...