Skrivligheter

Skrivligheter

Skrivligheter - en inspirasjonsbok for lærere inneholder råd, veiledning og inspirasjon til skriveundervisningen på småskoletrinnet. På en lekende, kreativ og pedagogisk måte kan du inspirere elevene med utgangspunkt i ni felles prosjekter eller «opplevelser».

Til hver «opplevelse» presenteres et undervisningsopplegg som er enkelt å følge. Oppleggene er tverrfaglige, morsomme og passer like godt for elever med norsk som morsmål som for elever med norsk som andrespråk. Ved hjelp av Skrivligheter får elevene redskaper til å jobbe med både skjønnlitterære og faktatekster på en motiverende måte.
En mengde kopioriginaler ligger som nedlastbare pdf'er på et eget nettsted og aktiveres ved hjelp av en kode på innsiden av omslaget i boka.


Vis hele omtalen... Skjul utvidet informasjon...

1 treff i Skrivligheter

Visning Rutenett Liste
Produkter - klikk på produktet for å bla i boken
per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Skrivligheter - Inspirasjonsbok for lærere

  Skrivligheter - Inspirasjonsbok for lærere

  25.02.2019
  9788249219988
  Bokmål
  Mer informasjon om Skrivligheter - Inspirasjonsbok for lærere
  Bokmål
  kr 439
  På lager
  Skrivligheter - Inspirasjonsbok for lærere
  Skjul utvidet informasjon
  Skrivligheter - en inspirasjonsbok for lærere inneholder råd, veiledning og inspirasjon til skriveundervisningen på småskoletrinnet. På en lekende, kreativ og pedagogisk måte kan du inspirere elevene med utgangspunkt i ni felles prosjekter eller «opplevelser». Til hver «opplevelse» presenteres et undervisningsopplegg som er enkelt å følge. Oppleggene er tverrfaglige, morsomme og passer like godt for elever med norsk som morsmål som for elever med norsk som andrespråk. Ved hjelp av Skrivligheter får elevene redskaper til å jobbe med både skjønnlitterære og faktatekster på en motiverende måte.
  En mengde kopioriginaler ligger som nedlastbare pdf:er på et eget nettsted og aktiveres ved hjelp av en kode på innsiden av omslaget i boka.

  Produktdetaljer

  • Utgivelsesår 25.02.2019
  • ISBN 9788249219988
  • Trinn 1, 2, 3, 4
  • Innbinding Heftet
  • Sider 120
  • Målform Bokmål
Oppdaterer... Oppdaterer...