Fire ledetråder nettsted

Én enkeltlisens i et skoleår
kr 79 Prisen er eks. mva.
Fire ledetråder nettsted er et matematisk samarbeidsspill der 2-4 elever sitter med hver sin digitale enhet og jobber sammen om et matematisk problem. De ser samme oppgavetekst, men har hver sin individuell ledetråd/matematiske hint, i tillegg til fire svaralternativer.

I fellesskap må de diskutere seg frem til riktig svar, og det er kun mulig dersom alle ledetråder er aktivt i bruk. Når alle er enige om samme svaralternativ, kan de stemme på det de mener er riktig løsning.

Lærervisning
Lærer kan i lærervisningen dele elevene inn i ulike grupper. Når spillet er i gang, dukker det automatisk opp en oversikt over hvilke oppgaver gruppene jobber med (og hvor lang tid de bruker på å svare).

Veilederrollen er viktig underveis:

- Hvordan stemmer elevene over svar?
- Er det de samme elevene som går i front og overbeviser de andre?
- Slipper alle stemmer til?

Dette er sentrale spørsmål i arbeidet med å skape gode, demokratiske prosesser i et læringsfellesskap.


Læremiddelet er utviklet med støtte fra Udir.

Lisensperioden varer frem til enten 31. august i det påfølgende året (for bestilling gjort etter 1. april) eller 31. august i inneværende år (for bestilling gjort før 1. april).

Last ned veiledning til Fire ledetråder nettsted her


Kjøp av enkeltlisenser
En enkeltlisens gir én elev, én lærer, ett barnehagebarn eller én ansatt tilgang til læremiddelet innenfor lisensperioden. Det må kjøpes én lisens for hver bruker som skal benytte seg av læremiddelet. Minimumsbestilling av enkeltlisenser er 10 stykker. Les mer under kjøpsbetingelsene.

Produktdetaljer

  • Utgivelsesår: 01.10.2020
  • ISBN: 9788249220311
  • Trinn: 1, 2, 3, 4, Digital
  • Innbinding: Lisens
  • Målform: Bokmål/Nynorsk
  • Undertittel: Én enkeltlisens i et skoleår