Programmering


Med LK20 er programmering blitt en integrert del av fag som matematikk, kunst og håndverk og naturfag. Med vår programmerbare elektronikk finner du koblingene mellom programmering, og kreativ læring!

 micro:bit


Den lille datamaskinen med enorme muligheter! Denne mikrokontrolleren kan kodes, tilpasses og styres for å realisere ideer, leke eller lage applikasjoner. Vi har micro:bit og ekstrautstyret du trenger for å komme i gang!


Vi anbefaler:

 

Kobling A

Velkommen til skaperverkstedet, der micro:bit spiller hovedrollen! En kreativ og annerledes elevbok som dekker alle kompetansemål med programmering på mellomtrinnet.


super:bit utstyrskasse

Den landsomfattende programmeringssatsningen til Vitensenterforeningen, Lær Kidsa Koding og NRK. Vi har utstyrskassen, som inneholder micro:bit og masse ekstrautstyr!


Utstyr til skaperverkstedet

Vi har masse utstyr til skaperverkstedet på lager, og kan også bestille inn annet utstyr, om du trenger noe vi ikke har fast tilgjengelig i nettbutikken. 


Dette er micro:bit:

 


Nyttige lenker: 

 Sphero


En app-styrt, programmerbar robotball som åpner for en verden av muligheter for å ha det gøy mens man lærer. Den populære robotballen er enkel i bruk, men samtidig tettpakket med kompleks teknologi. Dette gjør den til et verktøy som enkelt lar seg tilpasse til elever i alle aldre.


Dette er Sphero:

 


Nyttige lenker:

 MatataLab


Lek deg til programmering med MatataLab! Programmering trener ikke bare problemløsning og presise instruksjoner, det er også en ypperlig sosial aktivitet. Med MatataLab kan dere sitte rundt et fysisk spillbrett og spille/leke mens dere trener på viktige begreper innenfor programmering. Lek og læring i skjønn forening!


Dette er MatataLab:

 


Nyttige lenker:

 
Trenger du tips for å komme i gang? Send oss en epost! Trollmannen (eller vi) hjelper gjerne!