App: Språkkista 2 (iOS)

kr 199

En ny pedagogisk app for iOS mobil og nettbrett. Språkkista 2, er laget for å løfte og inspirere arbeidet med språkstimulering og flerspråklighet.

Appen er enkel og fleksibel i bruk, den har en fornyet brukerhåndteringsystem, med en unik mulighet for individuell tilpasning. Språkkista 2 gir også mulighet til å ha flere brukere per app. I praksis vil det si at man nå kan opprette èn brukerprofil per barn.

I SPRÅKKISTA 2 INNEHOLDER FØLGENDE MORSMÅL:

Amerikansk engelsk, amharisk, arabisk, engelsk, burmesisk, farsi (persisk), kinesisk, kurdisk (sorani), kurmandji, litauisk, lulesamisk, nordsamisk, norsk bokmål, norsk nynorsk, oromo, pashto, dari (persisk), polsk, russisk, spansk, somali, svensk, sørsamisk, tagalog, tamil, thai, tigrinja, tyrkisk, urdu og vietnamesisk.

INNHOLDSRIK ORD OG BILDEBANK

Språkkista 2 tar utgangspunkt i en ord og bildebank fordelt på ti hverdagstema med 30 ord og begreper i hver. Ved å trykke på et bilde blir ordet opplest på det aktuelle språket.

BYGG DITT EGET BEGREPSBIBLIOTEK

Ordbanken i appen kan enkelt utvides ved å bruke mobilens/nettbrettets interne kamera og mikrofon. Slik kan man bygge sitt eget begrepsbibliotek tilpasset pedagogiske mål og forutsetninger. Språkkista 2 er derfor også interessant for flere brukergrupper.

OM APPEN:

-Utviklet av et team av spesialpedagoger og pedagoger fra barnehage- og skoleområdet.

-En gratis veiledning med praktiske eksempler og ideer kan lastes ned fra gan.aschehoug.no/spraakkista

-Støttet av Utdanningsdirektoratet.

Produktdetaljer

  • Utgivelsesår: 01.04.2019
  • ISBN: 1064463477
  • Trinn: 1, 2, 3, Barnehage, Digital, SFO/AKS
  • Innbinding: EA
  • Målform: Annet